Εκτύπωση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Ο ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗΣ προσφέρει στα μέλη του κάρτα μέλους με την οποία μπορούν να έχουν έκπτωση έως και 50% στην τιμή των εισιτηρίων σε ορισμένα θέατρα και κινηματογράφους, ακόμα και εκτός από τις ομαδικές παρακολουθήσεις-εκδηλώσεις θεατρικών έργων και κινηματογραφικών ταινιών που διοργανώνει με μειωμένο εισιτήριο. (Θέατρο Βαφείο, Θέατρο OLVIO, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Πολυχώρος τέχνης, κινηματογράφος ΑΛΚΥΟΝΙΣ). Για την έκδοση της κάρτας σας ή την ανανέωση της απευθυνθείτε με μέηλ στο selidodeiktis.edu@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6974359654.

Επίσης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων/δράσεων του, για εκπαιδευτικά, και κοινωνικά ζητήματα, αλλά και θέματα πολιτισμού, διοργανώνει για τα μέλη του δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια/εργαστήρια.

Για τον μήνα Νοέμβριο 2019 έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  1. Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019, στις 19.30

Εκδήλωση-συζήτηση με τον συγγραφέα Γιάννη Μακριδάκη, σε συνεργασία με την Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης, για το σύνολο του λογοτεχνικού του έργου, με θέμα: «Οι ήρωες του Γιάννη Μακριδάκη: από το ατομικό στο συλλογικό», στον χώρο της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης, (Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 12 Νέα Σμύρνη). Είσοδος ελεύθερη! 
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

  1. Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στις 22.30

Με αφορμή την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη, εκδήλωση- αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι, με τον Κώστα Θωμαΐδη και τον Γιάννη Κούτρα, στο Ίλιον plus, Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα. Ειδική τιμή για τα μέλη του Σελιδοδείκτη 17 ευρώ το άτομο (αντί για 27) με ένα μπουκάλι κρασί ανά δύο άτομα ή ένα μπουκάλι άλλο αλκοόλ ανά τέσσερα άτομα! Για κράτηση θέσης δείτε εδώ.

  1. Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, στις 17.00-19:00,

Εισαγωγικό εργαστήρι αφήγησης παραμυθιού, με την παραμυθού Λίλη Λαμπρέλλη, με θέμα: “Το μαγικό παραμύθι ως μέσο αυτογνωσίας και μετακίνησης προς την ενηλικίωση”, στη Λέσχη Αναιρέσεων, Ιπποκράτους 175Β, Εξάρχεια. Δωρεάν συμμετοχή. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, εδώ.

  1. Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, στις 21:00,

Πάμε Θέατρο με τον Σελιδοδείκτη στη θεατρική παράσταση ΝΟΡΑ, σε σκηνοθεσία του Θεόδωρου Τερζόπουλου, στο Θέατρο Άττις, (Λεωνίδου 7, κοντά στον σταθμό του μετρό Μεταξουργείο). Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συντελεστές της παράστασης. Ειδική τιμή για τα μέλη του Σελιδοδείκτη 10 ευρώ! Απαραίτητη η κράτηση λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here