Κυριακή 22 Φλεβάρη ολοκληρώθηκε, υπεράνω όλων των προσδοκιών, ο κύκλος του Σεμιναρίου Μουσείο & Εκπαίδευση. Η τέταρτη και τελευταία συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών ως ένα εργαστήρι σχεδιασμού μουσειακού εκπαιδευτικού προγράμματος.
Με παρακαταθήκη από τις προηγούμενες συναντήσεις αυτή την άλλη ματιά στα μουσειακά αντικείμενα, το πλούσιο υλικό για μουσειοπαιδαγωγικές μεθόδους και προσεγγίσεις, μια ενδεικτική φόρμα βοηθητική για τον σχεδιασμό, χωρισμένες σε 4 διαφορετικές ομάδες ( 2 από Α΄βάθμια & 2 από Β΄βάθμια εκπαίδευση ) με τις οδηγίες και τη συνεχή υποστήριξη από τον αγαπημένο Στάθη Γκότση υπεύθυνο του εργαστηρίου -ιστορικό Υπουργείου Πολιτισμού (Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο) ζήσαμε μια διαφορετική εμπειρία.
Μοιραστήκαμε, ανταλλάξαμε, παρουσιάσαμε καταληκτικά η κάθε ομάδα το δικό της ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΟΥΣΕΙΑΚΗΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ.