Εκτύπωση


Ο Σελιδοδείκτης προσφέρει στα μέλη του 
κάρτα μέλους με την οποία μπορούν να έχουν έκπτωση έως και 50% στην τιμή των εισιτηρίων σε ορισμένα θέατρα και κινηματογράφους, ακόμα και εκτός από τις ομαδικές παρακολουθήσεις-εκδηλώσεις θεατρικών έργων και κινηματογραφικών ταινιών που διοργανώνει με μειωμένο εισιτήριο. (Θέατρο Βαφείο, Θέατρο OLVIO, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – Πολυχώρος τέχνης, κινηματογράφος ΑΛΚΥΟΝΙΣ). Για την έκδοση της κάρτας σας ή την ανανέωση της απευθυνθείτε με μέηλ στο selidodeiktis.edu@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6974359654.

Ο Σελιδοδείκτης διοργανώνει, επίσης, για τα μέλη του δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια/εργαστήρια ως μέρος των εκδηλώσεων/δράσεών του για εκπαιδευτικά και κοινωνικά ζητήματα αλλά και θέματα πολιτισμού.

Ήδη ξεκίνησε με πολύ μεγάλη συμμετοχή και για δεύτερη χρονιά το εργαστήριο του Θεάτρου του Καταπιεσμένου για εκπαιδευτικούς.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα ο Σελιδοδείκτης:

Στο πλαίσιο ανάληψης πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την πρόληψη και αντιμετώπιση περιστατικών κακοποίησης/παραμέλησης ανηλίκων, στο 6ο τεύχος θα δημοσιεύσει συνέντευξη με τον Γιώργο Νικολαΐδη, Ψυχίατρο, MD, MA, MSc, PhD, Διευθυντή της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας και Πρόνοιας του Κέντρου για τη μελέτη και την πρόληψη της κακοποίησης-παραμέλησης των παιδιών, του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού. Επίσης, διοργανώνει σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού βιωματικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/1/19 με θέμα: «Το παιδί θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Πώς εμφανίζεται στο σχολικό πλαίσιο.»

Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα: «Το παιδί θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Πώς εμφανίζεται στο σχολικό πλαίσιο».

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: Έως 20 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 3 ώρες

  • ΗΜΕΡΑ & ΩΡΑ:  Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρες 16:00-19:00

  • ΧΩΡΟΣ: Γραφεία ΟΛΜΕ, Αθήνα

  • ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Ανθή Βασιλακοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός, MSc, και στέλεχος του Ι.Υ.Π. (Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού)

Περίγραμμα του σεμιναρίου:

  1. Ορισμός κακοποίησης /παραμέλησης

  2. Βασικοί τύποι κακοποίησης

  3. Τι σημάδια μπορούν να παρατηρήσουν οι εκπαιδευτικοί ώστε να ανιχνεύσουν έγκαιρα την κακοποίηση/παραμέληση ενός παιδιού

  4. Ποιος είναι ο δικός τους ρόλος στην αντιμετώπιση του φαινομένου και την προστασία του παιδιού

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί:

Ηλεκτρονική φόρμα αίτησης συμμετοχής στο σεμινάριο

Η επιλογή θα γίνει με χρονολογική σειρά προτεραιότητας συμπλήρωσης της φόρμας.

Τέλος, ως συνέχεια των πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την πρόληψη χρήσης ουσιών από παιδιά και εφήβους, θα πραγματοποιηθεί και φέτος σχετική ημερίδα και επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Αξιοποίηση της Τέχνης για την πρόληψη των εξαρτήσεων στο σχολείο»,σε συνεργασία με το 18ΑΝΩ.

Οι προϋποθέσεις υλοποίησης και συμμετοχής στο σεμινάριο θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here